Home Despre noi
Despre noi
Fundatia ADA FOR YOU (AFY) a fost fondata in noiembrie 2009 de catre Dr. Ing. Vasile Liviu Cercel din dorinta de a oferi o sansa in plus copiilor si tinerilor talentati, dar cu indrumare sau posibilitati materiale insuficiente (DEMO ADA for you = A DA pentru comunitate - https://www.youtube.com/watch?v=dv1Tfog9DdY)

Fundatia AFY sustine moral, educational si material dezvoltarea tinerelor talente cu prioritate pentru crearea, interpretarea si promovarea unor lucrari artistice cu mesaj si a unei atitudini potrivite eradicarii unor grave probleme ale omenirii si cresterii calitatii vietii, materiale si spirituale, a semenilor nostrii.

Fundatia AFY se adreseaza cu prioritate copiilor si tinerilor, dar si persoanelor mature cu suflet inca tanar.

Fiecare activitate a noastra poarta amprenta valorilor sustinute de fundatieIncredere, Deschidere, Omenie, Libertate – care, prin succesiunea lor fireasca, au format din initiale un concept - simbol sugestiv, usor de retinutIDOL.

Astfel, Fundatia AFY va putea insufla copiilor si tinerilor pregatiti sub egida sa, idealul de a construi si trai intr-o lume noua, mai pasnica, curata, sanatoasa, vesela, deschisa spre viata, prietenie, dragoste fata de semeni si mediul in care traim.

Fundatia AFY este o organizatie apolitica, nonguvernamentala si nonprofit.

Desi Fundatia AFY este la inceput de drum, fondatorul accesteia, Vasile Liviu Cercel nu este debutant in acest domeniu.

Cel mai graitor exemplu este chiar fiica sa, Ada Cercel, nascuta in anul 2000 si care nu ar fi ajuns la performante artistice notabile - pentru detalii accesati www.adacercel.ro,  https://www.facebook.com/ada.cercel,  http://www.youtube.com/user/AdaMusicExtratare,  http://www.reverbnation.com/adacercel,  https://soundcloud.com/ada-cercel-1,  http://www.beat100.com/adacercel/ www.minimiss.ro, www.academicieni.ro, www.minitopmodel.ro, - fara existenta concomitenta a trei factori: 1) talent, 2) pregatire multidisciplinara sustinuta, coordonata constant si competent de tatal sau si 3) sprijin material corespunzator
       Devenind constienta de faptul ca talentul fara instruire si sustinere materiala corespunzatoare cu greu se dezvolta si se manifesta, Ada s-a hotarat, inca de la varsta de 9 ani ca, in paralel cu pregatirea sa artistica, sa sprijine la randul ei copii si tineri talentati, atat in cadrul fundatiei cat si ca exemplu personal.

Astfel, Ada Cercel se identifica cu Fundatia Ada For You, atat prin performanta si implicare efectiva, cat si prin denumirea generoasa a acesteia,

Ada For You (AFY)

ADA = A DA, a darui;   AFY = A FY(I), a exista

sau

A DA, a darui = A FI, a exista

Cu alte cuvinte, numai daca daruiesti existi cu adevarat, principiu care, alaturi de valorile mentionate mai sus - Incredere, Deschidere, Omenie, Libertate - si rezumate in cuvantul IDOL, stau la baza intregii activitati a Fundatiei Ada For You.