Ei sunt Romani !

Din cand in cand apar stiri despre oameni mai mult sau mai putin obisnuiti, uneori aparent fara un  talent sau abilitati deosebite dar care, poate tocmai de aceea, prin actele lor de eroism, prin actiunile lor neobisnuite, prin daruirea lor, uimesc omenirea si fac cinste Romaniei.

Ei sunt ROMANI, dar voi?

Intrebarea, retorica, se adreseaza :
- “transfugilor”celor care, pregatiti in Romania pe banii romanilor, au plecat si pleaca in continuare sa-si puna priceperea acumulata la picioarele si in beneficiul altora, de aiurea;

-“denigratorilor”celor care mananca o paine romaneasca, nu uita sa denigreze tot ce e romanesc si, in ultima instanta, pe ei insisi;

-“spectatorilor”celor care critica prezentul romanesc dar nu pun mintea, sufletul si umarul sa schimbe ceva;

Dar, tot raul spre bine.

Painea romaneasca, cu cat e mai neagra, e mai “ecologica”, purifica, detoxifica, alege graul de neghina. Ne ajuta sa mergem mai departe cu voi, cei “alesi”, care treceti peste greutati, invatati, adunati de aici si de aiurea, pentru ca ramanand sau intorcandu-va la matca sa lasati  ofranda si binecuvantare pentru tot ce au facut pentru ei si pentru voi, bunii si strabunii.
Dorim si vom fi mandri ca sub egida Fundatia Ada For You sa vina adevaratii romani ai prezentului, dar mai ales ai viitorului.

Fiti bineveniti! Si purtati in toata fiinta voastra vibratia SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN!