Home Ei sunt romani ! Ei sunt romani A returnat banii gasiti in metrou
A returnat banii gasiti in metrou

Florin Antonescu, un barbat de 22 de ani, a aratat ca simtul civic exista si la generatia tanara. Lucrand ca agent de paza  la metrou, el a returnat o geanta plina cu bani pe care a descoperit-o uitata in garnitura in care patrula.

Tanarul lucreaza de un an si patru luni ca agent de paza  la metrou si, in tot acest timp, n-a gasit niciun obiect pierdut. Situatia s-a schimbat insa pe 28 februarie cand, in timpul programului, a descoperit o geanta plina cu bani. “ Am plecat din statie de la <> inspre  <> si am observant o geanta pe o banca. Am luat-o si, cand am ajuns la capatul liniei, m-am uitat cu mecanicul inauntru. Am gasit mai multe acte si o suma de bani, dar nimic din care sa aflam cine era proprietarul gentii. Atunci am sunat la Politie, dupa care am mers la sectie, unde am declarat ce am gasit. La vreo 15 minute a aparut proprietarul, un barbat la vreo 60 de ani, care mi-a multumit si care a zis ca din cauza oboselii, a uitat de geanta in metrou”, a povestit Florin.

<<

Dupa ce i-a fost returnat bunul, barbatul a dorit sa il recompenseze pe Florin. “El tot insista, dar l-am refuzat pentru ca nu am nevoie de bani. I-am spus ca, daca vrea, se poate duce la biserica sa se roage pentru mine si pentru familia mea”, a declarat Florin. Totusi, tanarul urmeaza sa fie premiat de seful sau. Intrebat ce va face cu banii, el a povestit ca ii va pastra pentru vremuri mai grele.

Din ziarul Ring din 4 martie 2011