Home Ei sunt romani ! Ei sunt romani Ortopedul copiilor a refuzat un salariu de 75.000 €!
Ortopedul copiilor a refuzat un salariu de 75.000 €!

Recunoscut drept  “ortopedul copiilor”, prof. dr. Gheorghe Burnei a primit acum un an o oferta de nerefuzat: sa conduca o clinica din Anglia.  “Cei de acolo mi-au trimis, mai multe scrisori in care cresteau salariu oferit. Ultima oferta a fost de vreo 65.000 lire sterline (circa 75.000 de euro) a marturisit Burnei. Recunoaste ca a fost tentat sa plece, avand in vedere banii oferiti. Totusi, familia, dar mai ales pacientii l-au convins sa le spuna “pas” englezilor.

“De cand s-a aflat, sute de fosti pacienti, parintii lor si chiar necunoscuti  m-au sunat sa ma roage sa nu plec. Nu exista operatie de ortopedie pediatrica  pe care sa nu o pot face alaturi de echipa mea, si, daca n-ar exista sectia de la Budimex, mii de copii n-ar avea nicio sansa in tara. Asta m-a convins sa refuz oferta”,a declarat medicul in exclusivitate, imediat dupa ce a trims raspunsul negativ la clinica britanica.

Din ziarul Libertatea din 7 martie 2011

Mai mult pe:  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ortopedul-copiilor-a-refuzat-un-salariu-de-75-000-EUR-325006-1.html