Home Ei sunt romani ! Ei sunt romani Au adoptat 30 de pisici si 15 caini
Au adoptat 30 de pisici si 15 caini

Iubitorii de animale au ce să înveţe de la ele. Două surori din Capitală au salvat până acum de la moarte 30 de pisicuţe şi 15 maidanezi. Au luat animalele bolnave de pe străzi, le-au îngrijit, iar apoi le-au cazat în locuinţa lor.

Surorile Diana (36 de ani) şi Oana Urechiatu (31 de ani) şi-au transformat casa în hotel pentru animalele abandonate sau bolnave. Bucureştencele au adunat de pe străzi 30 de pisicuţe şi 15 maidanezi care aveau nevoie de ajutor. Ce au făcut cu animalele? Le-au dus acasă, le-au tratat şi le-au oferit un adăpost.

Spaţiu au suficient în curtea de 1.000 mp şi în vila cu şapte camere. “Multe dintre animăluţele pe care le-am adoptat erau mai mult moarte decât vii când le-am găsit. Medicii nu le mai dădeau nicio şansă. Noi însă nu am renunţat. Le-am îngrijt cu multă răbdare şi cu dragoste şi am reuşit să le salvăm”, ne-a spus Oana. Surorile Urechiatu condamnă eutanasia. “Singura soluţie civilizată şi eficientă e sterilizarea câinilor. Susţinem această măsură şi vom merge la toate protestele organizate de iubitorii de animale, până când îi vom convinge pe parlamentari să nu ucidă câinii”, ne-a spus Diana.

Din ziarul Libertatea din 6 iunie 2011