Home Evenimente
Tobias, elefantelul colorat

De cate ori copilul nu s-a simtit coplesit de parerea celor din jur? De cate ori a refuzat sa se mai joace cu Ionel sau cu Rodica pentru ca radeau de el - ba ca are parul prea lung, ba ca se inroseste prea tare, ba ca... De la Tobias va invata cum sa reactioneze si cum sa fie el insusi.

Va invitam cu cel mic intr-o zi dedicata copiilor la o ora de lectura pentru pitici alaturi de 'Tobias, elefantelul colorat'  - carte semnata de Claudia Groza si aparuta la Editura Aramis.

Tobias este un elefantel curajos care, satul sa mai fie luat in batjocura de tovarasii sai de joaca, decide sa ia viata in piept si intr-o aventura, ajungand la un circ. Povestea lui Tobias este educativa, atat pentru cei mici, cat si pentru parinti.

Va asteptam sambata, 2 iunie, ora 14:00 la libraria Carturesti din AFI Palace Cotroceni

INVITATA:
       Autoarea, Claudia Groza, va povesti celor mici despre aventurile lui Tobias. Claudia Groza este profesor de biologie si este o veche membra a site-ului 121.ro.

Detalii pe 121.ro: http://www.121.ro/evenimentele_121/?page=vezi_detalii&id=44380

Te asteptam cu drag impreuna cu micutul tau!

Daca ai intrebari suna-ne la 021 311.17.59 sau trimite-ne un e-mail la: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Investeste in oameni!

Persoanele cu dizabilitati va dau intalnire in Club A!

Asociatia Patronatului Medicinei Integrative va invita luni, 14 mai, de la ora 17, in cadrul proiectului "Retea regionala pentru Promovarea si Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale in vederea cresterii sanselor de reinsertie sociala a persoanelor cu dizabilitati", proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeste in oameni!", la o seara speciala dedicata persoanelor cu dizabilitati la care vor participa, alaturi de cei carora le este dedicat evenimentul, jurnalisti, artisti si reprezentanti ai societatii civile.

Fundatia Ada For You, partenera a Patronatului Medicinei Integrative va sustine partea artistica a evenimentului. Programul serii va sustine si cursuri motivationale, concursuri si se va incheia cu distractie si voie buna asa cum numai in Club A se poate. Intalnirea isi propune sa gaseasca si sa prezinte modalitatea prin care dizabilitatea poate fi transformata in succes si de asemenea, sa ofere sfaturi concrete pentru persoanele cu dizabilitati, pentru ca acestea sa se integreze mai usor in societate.

INTRARE LIBERA!

“Verde crud” spectacolul primaverii

Va invitam cu mic, cu mare la un spectacol de zile si mai mari – “Verde crud” – care o sa aiba loc Sambata, 28.04.2012, incepand cu orele 16, la Arenele Romane (Parcul Carol I, in fata Mausoleului). Pe scena o sa urce copii, elevi si studenti reuniti din toate genurile muzicale: popular, pop, jazz si rock.

Alaturi de tinerii si copiii talentati aflati sub egida Fundatiei Ada For You – care o vor sustine si pe colega lor Ada Cercel, care va evolua pe scena alaturi de alti elevi ai scolii Crina Mardare Music Experience – se numara si elevi ai partenerilor fundatiei: Scoala nr. 186 “Elena Vacarescu” si Fundatia Viata si Lumina.

Pe scena o sa urce si Bubu (din formatia Lala Band), iar pe langa sunete o sa va bucurati de jocuri de lumini si fum, pentru efecte extraordinare.

Va asteptam!

Dezvolta-ti potentialul!

Inscrieri GRATUITE pentru copii si tineri!

Pregatire de performanta - muzica (vocal si instrumental), dans, actorie, modeling, magie, arta circului, pictura, sculptura, grafica, foto-video, informatica, sport (60 cursuri).

Dezvoltare personala - limbi straine, sanatate si frumusete, comunicare, ecologie, abilitati practice (30 cursuri).

Promovare - participare la spectacole, expozitii, alte evenimente, postare online a realizarilor, promovare in mijloacele mass-media.

Facilitati in pregatire si promovare - functie de performante si gradul de implicare in activitatea fundatiei.

Admitere in Trupa-imagine a Fundatiei - functie de performante.

Tinerii si copiii vor completa o fisa de inscriere, alegand cursurile preferate dintre cele 90 listate.

Inscrierile vor avea loc Duminica 8 aprilie 2012, ora 11, in cadrul Scolii nr. 186 "Elena Vacarescu", Str. S. Cihoschi, nr. 15, sector 1 - Piata Romana, strada sub pasarela dintre cladirile A.S.E.

Pentru detalii contactati-ne la numerele de telefon: 021.336.06.18 si 0728.302.761.

Va asteptam!

Am pus tara la cale!

Duminica, 18 martie 2012, am organizat o intrunire la Scoala nr. 186 "Elena Vacarescu", unde ne-am adunat cu un scop comun -  acela de a dezvolta potentialul copiilor.

Echipa Fundatiei Ada For You este pe cale sa se extinda, astfel au venit alaturi de noi: Daniel Burcea - coordonatorul voluntarilor fundatiei, Eduard Iancu - care s-a oferit sa se ocupe de proiectele privind obtinerea de fonduri europene pentru realizarea obiectivelor fundatiei. Au participat si cateva doamne cu suflet mare si dorinta de implicare, si anume: Iuliana Dumitrescu - pe partea de arta si activitati cu copiii, Sorina Oprean - Home Schooling, relatii publice; Elena Macsim - resurse umane, logistica;  Rodica Solomon - psihologie, parte administrativa, urmand ca  acoperirea tuturor compartimentelor sa aiba loc pe parcurs.

Aceasta intalnire a inceput cu autoprezentarea fiecarei persoane participante, a urmat cu expunerea programelor si compartimentelor fundatiei. S-a discutat despre preselectiile pe care urmeaza sa le realizam in urmatoarea perioada, despre proiectele pe care dorim sa le concretizam, despre un alt sistem scolar pe care-l promovam- Home School.

Citeşte mai mult...

«ÎnceputAnterior1234UrmătorSfârşit»