Home Evenimente Lansare Ada For You
Lansare Ada For You
Cel mai slabCel mai bun

Pe data de 7 iunie 2010, Fundatia Ada For You a organizat, in parteneriat cu Palatul National al Copiilor si Fundatia OMR, un spectacol pentru Lansarea oficiala a altFundatiei Ada For You, care a permis, intr-un spirit in acelasi timp serios, vesel, pozitiv, liber, intr-un cadru relaxat, "ornat" cu multiple momente artistice, prezentarea scopului si obiectivelor Fundatiei.

Momentele artistice au fost sustinute de copii si tineri de la cercuri si cluburi partenere (cercurile Arabesc - coordonator Anca Roman, Meloritm - coordonator Elena Nicolae, Allegretto - coordonator Adriana Codreanu, Armonia - coordonator Ana Tanasescu de la Palatul National al Copiilor; Academia Copiilor - Fundatia OMR - coordonatori Irina Haidet si Gavrila Inoan; Rainbow Kids - coordonator Dan Dumitriu; Agentia KAO FASHION - manager general Carmen Plesa).

Momentele artistice sustinute de copiii si tinerii de la cluburi partenere s-au impletit armonios cu interventiile moderatorului-prezentator, actorul Nae Alexandru, cu interventiile reprezentantilor unor cluburi partenere sau cu interventia conducerii Fundatiei Ada For You.

alt

Auditoriul a fost format, alaturi de parinti sau bunici, din copii si tineri aflati pe treptele afirmarii de la cluburi si cercuri partenere si nu numai.

Printre invitati s-au numarat dl Gabriel Alexe, Secretar de stat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Familiei si a Drepturilor Copilului, dl Florin Silviu Ursulescu, Radiodifuziunea Romana, copii care au jucat in serialul "Chiquititas" alaturi de actori cunoscuti: Ileana Lazariuc, Cosmina Pasarin, Rocsana Marcu, Emil Hosu, Liviu Varciu.

Au trimis salutul insotit de atasamentul lor fata de obiectivele Fundatiei Ada For You: Pusa Rod - realizator Radio Romania ; Nicoleta Balaci - coordonator PR si Marketing Sind New Radio Romania; Teodora Stamate - Dir. General SC Teo Group Finance Consulting Srl; Gica Andusca – actor, prof.; Clubul de Teatru Luceafarul sect 5, Buc; Catalin Bote - CEO- Management Portal de Stiri Ronews; Doina Jalea - red sef si Izabela Ivenco, redactor - redactia Romania Actualitati.

Copiii interpreti au primit dulciuri si diplome de participare, iar coordonatorii lor diplome de parteneriat.

Alaturi de desfasurarea propriu-zisa a evenimentului, conducerea fundatiei si  moderatorul au asigurat si oficiul de gazda pentru  invitati. Nu a fost neglijata nici editarea materialelor publicitare – afise, pliante, realizate si postare pe site precum si realizarea mapelor de prezentare (fotograf Ionut Tica, editor foto – video Laurentiu Vasilescu, realizare site – Stefan Enache). Evenimentul a fost filmat de o echipa condusa de Simona Susnea. Au mai contribuit la reusita evenimentului voluntarii : Elena Maxim, Doina Mituca, Andra Aparu, Dorina Negoi, Monica Fratisteanu, Alexandra Stoian.

Pentru lansarea si desfasurarea cu succes a viitoarelor actiuni ale Fundatiei, s-a inceput stabilirea unor parteneriate, sensibilizarea potentialilor sponsori sau a unor artisti consacrati pentru a-i face partasi in perspectiva la efortul de scoatere la lumina a unor talente cu care romanii si Romania sa se mandreasca.

Astfel, si-au manifestat disponibilitatea de a sustine prin mijloace specifice actiunile fundatiei, compozitori sau cantareti consacrati cum sunt: Mihai Alexandru, Dumitru Lupu, Horia Moculescu, Virgil Popescu, Ionela Prodan, Aurelian Temisan. Pentru acest prim gest, precum si pentru activitatea lor, celor mentionati li s-au emis Diplome de  Excelenta.

Pentru a viziona video : Spectacol  LansareAda For You

Pentru a viziona foto : Lansare Ada For You (foto pe site)