Home Evenimente Princess Club – Finala Cupei Liceelor la Street Dance, 12 martie 2011
Princess Club – Finala Cupei Liceelor la Street Dance, 12 martie 2011

In cadrul Campaniei "Sprijina talentul copilului tau!" Fundatia Ada For You a fost prezenta la Spectacolul concurs Cupa Liceelor la Street Dance - etapa nationala, desfasurata pe 12 martie 2011 in Princess Club, Complex Regie din Bucuresti.

Astfel, Ada Cercel, imaginea Fundatiei Ada For You, a fost invitata alaturi de membrii ai trupei de street dance One Beat - principalii organizatori - pentru a prezenta un microrecital. Acesta a fost apreciat la scena deschisa de publicul spectator, iar voluntarii Fundatiei AFY au incurajat si rasplatit cu aplauze eforturile concurentilor si ale organizatorilor, care s-au straduit si au reusit din plin sa asigure o ambianta deosebit de agreabila desfasurarii acestei competitii la nivel national.

In plus, Mihai Mitrea, director de imagine la portalul Foto Soim - partener media al fundatiei noastre -  a imortalizat si postat pe www.fotosoim.ro imagini inedite din cadrul evenimentului.

Organizator principal: OneBeatDance Studio(www.onebeat.ro)

Mai multe fotografii : Galerie

Materialul video : Finala Cupei Liceelor la  Street Dance