Home Evenimente “Caritate, calitate, distractie, diversitate”
“Caritate, calitate, distractie, diversitate”

“Caritate, calitate, distractie, diversitate”  - in aceste coordonate s-a desfasurat pe 6 iunie la Palatul National al Copiilor Spectacolul caritabil “Sprijina Talentul Copilului Tau!”.

Fundatia  Ada For You  in parteneriat  cu  Palatul National al Copiilor si One Beat Dance Studio au oferit un spectacol de mare diversitate, un frumos cadou de 1 iunie pentru copii si tineri de la Centre de Plasament din Capitala, pentru cei care au evoluat pe scena si parintii acestora, pentru reprezentantii prezenti la eveniment ai sponsorilor si partenerilor  educationali ai Fundatiei, precum si pentru toti cei care au dorit sa se distreze  impreuna cu noi.

Multumim partenerilor educationali care, prin numerele prezentate pe scena de catre reprezentantii lor, au contribuit substantial la reusita evenimentului :
- Palatul National al Copiilor - Bucuresti  prin:
           - Ansamblul de balet clasic si modern Arabesque, Prof. coregraf Anca Roman;
           -  Ansamblul de dans Dinamic, Prof. coregraf Paula Ionescu;
           - Corul de copii Meloritm, Prof. coordonator Elena Nicolai;
           - Cercul de muzica usoara vocala Armonia: interpreti: Rafaela Andrei, Grupul “Four Girls”,  Prof. coordonator Ana Tanasescu;

-One Beat Dance Studio: trupele Jackpot Kids, Jackpot Crew (Michael Jackson, I like to move it, Status Pinup), Jackpot Girl (Dance Hall). Coordonator, Project Manager Ana-Maria Lungu

-  Scoala Crina Mardare Music Experience, interpreti: Ada Cercel (Prof. Crina Mardare si Alexandra Mihai) si Diana Popa (Prof. Ileana Lenghel)

- Clubul Copiilor sect. 4, Bucuresti - Cercul de Instrumente muzicale,  interpreti Vlad Ciurlea si Matei Alexandru (Prof. coordonator Claudia Paun);

- Academia de Magie sub Patronajul Teatrului de Magie – fondator Andrei Teasca, interpret Magicianul Emil Dragan ;

- Scoala Populara de Arta,  interpreta Bianca Olteanu, Prof. Viorela Filip;

- Scoala Odet, interptreta Ana Maica, Prof. coregraf Daniela Carmen Popescu;

- Clubul Sportiv Dragon Star, Antrenor Emerit de Arte Martiale Victor Banu;

Au mai fost aplaudati la scena deschisa dansatorii de street-dance Violeta Harabagiu si Tudorica George Ciprian precum si interpretii de hip-hop Yelo (Hajdu Marius Florin) si Silo (Robert Paraipan).

Multumim sponsorilor care au rasplatit prin materiale educative (carti, reviste) si dulciuri eforturile micilor artisti:

Dulciuri

SC CASH & CANDY SRL

SC KOKSAL PROD IMPEX 96 SRL

Carti

Asociatia Difuzorilor si Editorilor – Partronat al Cartii   www.adepc.ro

S.C MAXIM PUBLISHER  S.R.L.  www.maximgrup.ro

S.C Editura Niculescu SRL  www.niculescu.ro

S.C. FLAMINGO GD IMPEX SRL

S.C. Editura Prut SRL

S.C NewspaperDirect SRL

EDITURA CUNUNI DE STELE

In afara de membrii Clubului TI/CO Ada For You care au evoluat pe scena, au contribuit la buna desfasurare a evenimentului voluntarii fundatiei: Roxana Vucea, Teodora Beuca (pe probleme de organizare), Diana Staicu (inregistrari foto).

In mod special multumim marelui prieten al Fundatiei Ada For You, Laurentiu Vasilescu care, pe parte grafica, editare foto/video – afise, sigla, clipuri a facut minuni in beneficiul fundatiei, al copiilor si tinerilor pe care aceasta ii sustine.

Multumim de asemenea lui Mihai Mitrea (www.foto.soim.ro) pentru inregistrarile foto de exceptie ale evenimentului.

Multumim compozitorului Claudiu Bulete pentru inspirata solutie muzicala a Imnului Fundatiei Ada For You, datorita careia, ori de cate ori este ascultat, este fredonat mult timp dupa aceea de auditori.

In final, transmitem omagiile si multumirile noastre tuturor factorilor Palatului National al Copiilor – care, ca si oricand in trecut, au fost o gazda ireprosabila pentru toti participantii la eveniment.

Va prezentam in continuare o galerie foto de la eveniment (foto Diana Staicu si Mihai Mitrea).

De asemenea, va prezentam in continuare un scurt material video sugetiv, si un material video extins.