Home Evenimente Sa daruim speranta!
Sa daruim speranta!

Sambata, 3 decembrie 2011, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, Fundatia Ada For You a fost invitata de Patronatul Medicinei Integrative (al carui membra este) sa sustina programul artistic al evenimentului.

Am fost martorii unui spectacol de zile mari. Ne-am instruit, ne-am distrat, am ras, am dansat, alaturi de copii si adulti cu cerinte speciale, pe parcursul a peste cinci ore.
        S-a vorbit despre un stil de viata sanatos, a urmat programul artistic al evenimentului, organizat de Fundatia Ada For You, apoi tombola, prin care Patronatul Medicinei Integrative a oferit premii persoanelor cu dizabilitati, constand in: vouchere pentru consultatii medicale gratuite, bilete la spectacole, tricouri s.a. In final, cei prezenti si-au etalat calitatile de dansatori pe ringul de dans si pe acordurile muzicale asigurate de Dj-ul Clubului A.
               Programul artistic a cuprins, pe parcursul a 90 minute, momente muzicale vocale: Ada Cercel, grupul Meloritm, Hajdu Marius Florin si Robert Paraipan, chitara: Irina Dobrescu, recital poezie: Ada Cercel (vocal si acompaniament chitara) si Robert Mihai Tufeanu (vocal), balet : Ana Maica, street dance: Trupa Jackpot (One beat dance studio); momente umoristice: Mariana Plesa; invitati speciali: actrita Doina Ghitescu si castigatorul primei editii a concursului "Romanii au talent" - Tutu Adrian.
               Fundatia Ada For You a oferit aceste momente artistice din toata inima, persoanelor cu dizabilitati mai sensibile, hotarate si profunde, comparativ cu majoritatea oamenilor obisnuiti care, poate tocmai de aceea, ii supun adesea la discriminari si marginalizari.
          A fost o seara de neuitat, toti cei prezenti dorind o reeditare a acesteia cat mai curand.
              Imagini foto de la acest eveniment pot fi vizualizate in galeria foto de pe site-ul nostru. Va punem la dispozitie si doua filmulete: unul care prezinta in detaliu evenimentul, si unul pe scurt.