Home Evenimente Prietenia dincolo de sunete
Prietenia dincolo de sunete

alt        La o scoala speciala cu copii deosebiti din Bucuresti, miercuri 21 decembrie 2011 a fost sarbatoare mare.
         Astfel, in prag de Craciun, glasul prieteniei micilor artisti de la Fundatia Ada For You a rasunat, in sufletul si inimile elevilor, dar si a parintilor, dascalilor, a tuturor celor prezenti la serbarea de sfarsit de an a elevilor Scolii pentru deficiente de auz, nr. 2, "Sfanta Maria", din Aleea Istru, nr.6.
        Fundatia Ada For You a sustinut un program artistic, alaturi de elevii scolii, la invitatia doamnei directoare Stoica Florica si a doamnei Pentilescu Manina, reprezentanta a sponsorului Adrian Morar, manager al Bancii Cooperatiste CREDIT-COOP, care a donat copiilor scolii cadouri de Craciun. S-a cantat, s-a dansat, au fost recitate poezii si colinde. Din partea fundatiei au sustinut momente artistice: Mihai Robert Tufeanu (poezie), Irina Dobrescu (chitara), Yello si Syllo (hip-hop), Ada Cercel (vocal si chitara), Mariana Plesa (moment umoristic).
       La final, atat copiii cat si doamna directoare si-au exprimat multumirea si incantarea de a participa la un eveniment atat de deosebit, sperand ca si pe viitor sa mai colaboram cu aceasta scoala si copiii sai atat de talentati.
      Glasul prieteniei sparge orice bariere.

Galerie foto