Home Evenimente Asteptandu-l pe Mos Craciun
Asteptandu-l pe Mos Craciun

Tineri si copii din toata tara, membrii ai Asociatiei Nationale a Handicapatilor Fizic au primit in dar pe 18 decembrie 2011 la Palatul National al Copiilor, in cadrul parteneriatului cu acesta, un spectacol de muzica, dans si poezie sustinut de catre ansambluri artistice ale Palatului - Arabesc, Adagio, Meloritm si Romanasul - in colaborare cu Fundatia Noi si Prietenii Nostri (care, in 2012 implineste 20 ani de activitate).
       Ca si invitata, Fundatia Ada For You, la randul ei, a facut cadou celor prezenti, prin membrii sai, doua momente artistice aplaudate la scena deschisa: un moment poetic de mare sensibilitate, sustinut de Ada Cercel - voce si chitara - si Mihai Robert Tufeanu - voce - un baiat talentat de 9 ani cu probleme de vedere care, impreuna, au aratat ca toti suntem, meritam si trebuie sa fim tratati in mod egal in comunitate. A urmat un mix de cinci piese de Craciun interpretat de Ada Cercel.

Galerie foto