Home Evenimente Investeste in oameni!
Investeste in oameni!

Persoanele cu dizabilitati va dau intalnire in Club A!

Asociatia Patronatului Medicinei Integrative va invita luni, 14 mai, de la ora 17, in cadrul proiectului "Retea regionala pentru Promovarea si Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale in vederea cresterii sanselor de reinsertie sociala a persoanelor cu dizabilitati", proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeste in oameni!", la o seara speciala dedicata persoanelor cu dizabilitati la care vor participa, alaturi de cei carora le este dedicat evenimentul, jurnalisti, artisti si reprezentanti ai societatii civile.

Fundatia Ada For You, partenera a Patronatului Medicinei Integrative va sustine partea artistica a evenimentului. Programul serii va sustine si cursuri motivationale, concursuri si se va incheia cu distractie si voie buna asa cum numai in Club A se poate. Intalnirea isi propune sa gaseasca si sa prezinte modalitatea prin care dizabilitatea poate fi transformata in succes si de asemenea, sa ofere sfaturi concrete pentru persoanele cu dizabilitati, pentru ca acestea sa se integreze mai usor in societate.

INTRARE LIBERA!