Home Evenimente Tobias, elefantelul colorat
Tobias, elefantelul colorat

     De cate ori copilul nu s-a simtit coplesit de parerea celor din jur? De cate ori a refuzat sa se mai joace cu Ionel sau cu Rodica pentru ca radeau de el - ba ca are parul prea lung, ba ca se inroseste prea tare, ba ca... De la Tobias va invata cum sa reactioneze si cum sa fie el insusi.

     Va invitam cu cel mic intr-o zi dedicata copiilor la o ora de lectura pentru pitici alaturi de 'Tobias, elefantelul colorat'  - carte semnata de Claudia Groza si aparuta la Editura Aramis.

     Tobias este un elefantel curajos care, satul sa mai fie luat in batjocura de tovarasii sai de joaca, decide sa ia viata in piept si intr-o aventura, ajungand la un circ. Povestea lui Tobias este educativa, atat pentru cei mici, cat si pentru parinti.

     Va asteptam sambata, 2 iunie, ora 14:00 la libraria Carturesti din AFI Palace Cotroceni

 

INVITATA:
       Autoarea, Claudia Groza, va povesti celor mici despre aventurile lui Tobias. Claudia Groza este profesor de biologie si este o veche membra a site-ului 121.ro.

 

Detalii pe 121.ro: http://www.121.ro/evenimentele_121/?page=vezi_detalii&id=44380

Te asteptam cu drag impreuna cu micutul tau!

Daca ai intrebari suna-ne la 021 311.17.59 sau trimite-ne un e-mail la: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza