Home Evenimente Ziua Prieteniei Fara Limite 27.11.2010
Ziua Prieteniei Fara Limite 27.11.2010
Cel mai slabCel mai bun

ZIUA PRIETENIEI FARA LIMITE – 27 NOIEMBRIE 2010alt

FUNDATIA ADA FOR YOU (AFY) a organizat Sambata 27 nov 2010 in Parcul Cismigiu ZIUA PRIETENIEI FARA LIMITE pentru toti copiii si adultii cu suflet de copil.

Au fost prezenti la eveniment copii artisti care au cantat vocal, instrumental sau au dansat. Au fost invitati din public sa-si manifeste talentul, copii care au spus bancuri, poezii, au cantat sau au dansat. Au fost organizate concursuri pentru copii, inclusiv desene pe asfalt. Au fost impartite diplome si dulciuri.

A fost organizata o banca a prieteniei pe care se asezau cate doi copii care au primit cate un piscot si o diploma a prieteniei si in final s-au imbratisat. Alaturi de copii pe durata a 4 ore, nerezistand atmosferei incendiare, au dansat si multi parinti. De ce? Pentru ca evenimentul s-a desfasurat intr-un spirit al prieteniei generale cu un desfasurator adaptat ad hoc la situatiile de moment, completat cu mijloace de sonorizare performante, masina de fum, balonase de sapun, stroboscop, lasere.
 Spre final a aparut un domn pe role, cu o statura impresionanta, imbracat intr-o mantie alba, larga, lunga pana la pamant care ne-a inmanat un "Certificat Original de Adult cu Suflet de Copil" si s-a integrat in atmosfera
generala de voie buna a copiilor si parintilor.

alt

Evenimentul nu ar fi fost posibil fara contributia  sponsorilor (T&T Partner's Construct SRL, Bontique du Pain), a prietenilor Fundatiei Ada For You (Laurentiu Vasilescu - editor foto/video, Nae Alexandru - actor, ambii in regim de voluntariat, Simona Susnea - editor foto-video, George Carbuneanu - Dj, Bambini Club pentru Copii, Tipografia Everest, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4), a voluntarilor fundatiei (Mioara Godeanu, Ileana Ghinea, Andra Aparu, Bianca Dragu, Elena Macsim, Felicia Dragusin, Raluca Cordas, Diana Staicu, Elena Olteanu - ultimele cinci persone asigurand si inregistrarile foto-video ale evenimentului), a colaboratorilor Fundatiei (Andra Ivan - asistent manager, Camelia Serban – contabilitate), a copiilor (Bianca Olteanu si Ionut Kaled - Academia Copiilor, Roxana Enescu si George Zamfir -Clubul Mihai Petre, Vlad Chiurlea - Clubul copiilor Sector 4, Ada Cercel - Academia Copiilor si Imaginea Fundatiei Ada For You). Nu-l uitam pe Dl. Petru Bucur - Adult cu Suflet de Copil. Adresam multumiri speciale pentru promptitudine, receptivitate si solicitudine: Primariei Municipiului Bucuresti, Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement si Administratiei Parcului Cismigiu.

alt

Pentru a putea vizualiza imagini click

Ziua Prieteniei 27.11.2010

Pentru a putea vizualiza video click