Home Implica-te!
Implica-te
Implica-te! PDF Imprimare Email

“Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai“

Sunt multi copii si tineri care avand potential creativ-inventiv si capacitati deosebitealt

in diverse domenii, se irosesc datorita mijloacelor de sustinere insuficiente si/sau indrumarii necorespunzatoare.

De aceea, aici isi pot gasi implinirea, oameni cu posibilitati si suflet mare care, trecand  in trecut prin situatii asemanatoare, apreciaza corect importanta unui gest facut la momentul potrivit si care pot transforma un potential creativ plantat intr-un sol arid si ostil intr-o gradina roditoare.
      Si aceste roade se vor intoarce catre voi prin cuvinte, priviri sau fapte de recunostinta pentru sprijinul oferit.

Suflete mari, va asteptam !

- Sponsori, donatori, parteneri, realizatori, coordonatori si finantatori de proiecte – care pot  oferi mijloace materiale si financiare pentru descoperirea, selectarea, instruirea, reintegrarea sociala, promovarea celor care au calitati multe si mijloace putine.

- Personal educational - dascali, artisti, compozitori, interpreti care doresc sa instruiasca in diverse domenii pe cei talentati, dezvoltandu-le calitatiile.

- Persoane fizice sau juridice care doresc, pentru promovarea imaginii produselor sau serviciilor lor, copii sau tineri cu anumite calitati, indemanari si deprinderi.

- Promoteri, parteneri media care sa ajute la promovarea, lansarea celor care ating un nivel corespunzator de recunoastere si certificare profesionala precum si la promovarea Fundatiei cu programele si realizarile ei.

- Voluntari care doresc sa puna umarul sub orice forma la punerea in aplicare, cat mai urgent, a obiectivelor Fundatiei.

Pe toti va asteptam sa raspundeti in concordanta cu principiul si valorile sustinute de Fundatia Ada For You, respectiv:

Principiul: "Numai daca daruiesti,existi cu adevarat" (A DA= A FI)
Valorile: "Incredere, Deschidere, Omenie, Libertate" (IDOL).

In functie de gradul dvs. de implicare vor fi discutate modalitati de recunoastere publica si exprimare a recunostintei prin Fundatia Ada For You.

Astfel, echivalentul contributiilor dvs. si a resurselor atrase - sponsorizari, donatii, intermedieri si recomandari pentru obtinerea altor contributii, cursuri de instruire, consultanta, alte activitati in sprijinul Fundatiei, etc. - va defini pozitia dvs. ca sponsor principal, sponsor sau membru simpatizant, in CARTEA DE SUFLET a Fundatiei ADA FOR YOU, ce va apare la aceasta sectiune.

Modalitati de Implicare
- sponsorizari;
- donatii (on-line, prin virament bancar, salariale, cash, in bunuri);
- parteneriat;
- voluntariat;
- 2% (Legea 571/2003).

Modalitati de Plata

1.  prin virament bancar;

2.  accesand Declaratia 230 (referitoare la facilitatea 2%) prin: Main Menu

Home Description: http://www.fundatia-adaforyou.ro/images/M_images/arrow.png Implica-teDescription: http://www.fundatia-adaforyou.ro/images/M_images/arrow.png Fondul 2%,

completand campurile din sectiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI Si trimitand electronic sau personal la ANAF declaratia completata si semnata;

3.  cash, la sediul fundatiei.