Home Implica-te! Membri onorifici
Membri Onorifici

Membru Onorific al Fundatiei Ada For You (AFY) este o personalitate de prestigiu in domeniul de activitate al AFY, a vietii social-politice a tarii, cu contributie la activitatea AFY, poate fi exemplu de urmat pentru TInerii si Copii (TI/CO) beneficiari ai activitatii AFY, a adus sau va putea aduce cresterea prestigiului fundatiei prin insusirea / girul dat obiectivelor si activitatii acesteia.

Indatoririalt

Membrul  onorific  AFY este invitat sa contribuie prin mijloace personale sau institutionale aflate in competenta sa la imbunatatirea activitatii si ridicarea prestigiului  AFY.

Drepturi

• Participa gratuit la evenimentele organizate de AFY.
  • Este tinut la curent si consultat in legatura cu programele, proiectele si actiunile majore initiate de AFY.

Numirea membrilor onorifici

• Acordarea titlului de membru onorific se face de catre Consiliul Director al AFY.
  • In urma primirii Scrisorii de acceptare din partea membrului onorific, acesta va primi Diploma si Legitimatia de Membru Onorific AFY si va fi inregistrat in Cartea de Onoare AFY.
  • Membrul onorific este considerat Membru Onorific pe Viata al Fundatiei Ada For You.
  • Membrul onorific nu achita nici o taxa sau cotizatie pentru calitatea de Membru Onorific AFY.
  • Membrul onorific  isi poate pierde aceasta calitate la cererea sa sau ca urmare a unor actiuni care afecteaza imaginea sau prestigiul AFY.