Home Implica-te! Sponsori
Sponsori


Sponsori

      Sponsorizarea, realizata pe baza de contract, reprezinta actul juridic prin care doua parti (sponsor si beneficiar) convin cu privire la transferul dreptului de propietate asupra unor bunuri materiale sau mijloace financiare pentru sustinerea unor activitati fara scop lucrativ desfasurate de catre beneficiarul sponsorizarii (organizatie non-profit sau persoana sustinuta de o astfel de organizatie). In compensatie, beneficiarul sponsorizarii va face promovare si publicitate companiei care sponsorizeaza.

    Deci, sponsorizarea presupune relatii cu dublu sens si cu obligatii reciproce. Operatiunea de sponsorizare este reglementata prin Legea 32/1994 (cu modificarile ulterioare) iar tratamentul fiscal al acesteia - (1) deductibilitate si (2) TVA pentru acordarea de bunuri si executarea de lucrari sau prestarea de servicii - este reglementat de Legea 571/2003 privind Codul Fiscal al Romaniei.

       Astfel, cheltuielile de sponsorizare pot fi deduse din impozitul pe profit daca se incadreaza in limita de 3 ‰ din cifra de afaceri si nu depasesc 20 % din impozitul pe pro fit datorat. 

 

       Aportul unui sponsor la realizarea programelor Fundatiei Ada For You  (AFY) poate fi sub forma de echipamente, know-how, fonduri, spatii (necesare activitatilor de selectie si pregatire), cadouri pentru copii si tineri (pentru recunoasterea rezultatelor eforturilor lor extrascolare). 

       La randul lor, tinerii si copiii sub egida AFY pot participa cu momente artistice la evenimentele sponsorilor, pot fi imaginea produselor si serviciilor firmei sponsor in clipurile sale publicitare, pot fi - in perspectiva - personalul cu spirit intreprinzator potrivit cerintelor firmei sponsor. 

        De asemenea, imaginea, sigla, activitatea si aportul sponsorului vor fi evidentiate in media, pe site-ul nostru si in toate actiunile noastre publice, inclusiv prin publicitatea cea mai puternica si directa facuta de copiii si parintii copiiilor sprijiniti de sponsor.              

       

altSponsori principali ai AFY

   Calitatea de sponsor principal al Fundatei Ada For You (AFY) se acorda persoanelor fizice sau juridice care ofera si atrag pentru obiectivele AFY resurse materiale si financiare de cel putin 10.000 EURO/an prin:


-Sponsorizari,donatii din resurse
           -Initierea si sustinerea materiala a unor proiecte
           -Atragerea de fonduri nerambursabile, sponsorizari, donatii, contributii 2% etc. (echivalare contributie)


 Sponsori ai AFY
              Calitatea de sponsor AFY difera de cea de sponsor principal prin valoarea resurselor materiale si financiare- si anume intre 100-10.000 Euro/an.
 

 Simpatizanti ai AFY
              Simpatizantul este persoana fizica care ofera mijloace     materiale si financiare sub 100 EURO/an.

 

1. S.C. CASH & CANDY S.R.L.

www.cashandcandy.ro  

 

 

 

 

2. S.C. Vel Pitar S.R.L.                                       

www.velpitar.ro

 

 

 

   Prin Campania sociala Imparte.ro  

www.imparte.ro

 

 

 

3. Asociatia Difuzorilor  si Editorilor – Partronat al Cartii 

www.adepc.ro 

 

 

 

4. S.C. MAXIM PUBLISHER  S.R.L.  www.maximgrup.ro

 

 

 

 

5. S.C. Editura Niculescu S.R.L. 

www.niculescu.ro

 

 

 

6. S.C. Manpres S.R.L.

www.manpres.ro

 

 

 

7. S.C. Editura Prut S.R.L.

 

 

 

 

8. S.C. NewspaperDirect S.R.L.

 

 

 

 

9. S.C. KOKSAL PROD IMPEX 96 S.R.L.

 

 

 

 

10. S.C. Mister Candy S.R.L.

 

 

 

 

11. Editura "Cununi de Stele"

 

 

 

 

12. S.C. FLAMINGO GD IMPEX S.R.L.