Home Noutati Campania "Sprijina talentul copilului tau!"
Campania "Sprijina talentul copilului tau!"

Fundatia Ada For You  initiaza Campania  „Sprijina talentul copilului tau !” ce se va desfasura in perioada Postului Sfintelor Pasti , 7 martie – 23 aprilie 2011.


“Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai”  este deviza sub care Fundatia Ada For You  cheama toate Sufletele Mari pentru ca, impreuna,  sa descoperim  ”chemarea” (aptitudinile, talentele) copiilor nostri si sa-i ajutam sa o urmeze. (www.fundatia-adaforyou.ro)


Campania  noastra  de sustinere a tinerelor talente, are o incarcatura spirituala si emotionala aparte: coincide cu Postul Sfintelor Pasti premergator Invierii Domnului, coincide cu Intoarcerea la Viata a insasi Naturii. In acelasi timp, debutul campaniei precede o zi unica prin semnificatia ei – 8 martie – Ziua Femeii in toate ipostazele ei, in special cea de mama a copiilor nostri asupra carora ne aplecam cu dragoste acum.


Campania “Sprijina talentul copilului tau” cuprinde urmatoarele actiuni: (www.fundatia-adaforyou.ro/noutati)


1.  Actiunea  “Preselectie  si orientare”  a copiilor si tinerilor catre cercurile de performanta si dezvoltare personala din cadrul Sistemului de parteneriate ale Fundatiei Ada For You.


2. Actiunea “Cadoul tau muzical” de sustinere de catre copii si tineri aflati sub egida Fundatiei a unor mini-spectacole cadou oferite in cadrul unor scoli, centre de plasament, spitale, institutii.


3. Actiunea “Implica-te”  (www.fundatia-adaforyou.ro/implica-te) Pentru ca proiectele Fundatiei Ada For You sa prinda viata, avem nevoie de implicarea voastra, Suflete Mari, prin sponsorizari, donatii, parteneriate, voluntariat, fondul 2%. s.a.
 Prin asemenea campanii, Fundatia Ada For You doreste sa contribuie la perfectionarea  tinerelor talente, la integrarea lor in circuitul de valori nationale si internationale.