Home Noutati PREMIANTII ASSOCLIC 2011 - 2
PREMIANTII ASSOCLIC 2011 - 2

Pentru a celebra intr-un cadru festiv rezultatele etapei a 2-a a Concursului Assoclic 2011_2 (prin care au fost premiate 98 proiecte cu 510 calculatoare reciclate complet echipate pentru 12350 beneficiari directi), pe 15 decembrie la Baza Floreasca Apa Nova, s-au intalnit, pentru prima data, prin grija Asociatiei Ateliere Fara Frontiere (www.atelierefarafrontiere.ro), reprezentanti ai structurilor laureate, cu partenerii Assoclic care  le-au dat votul de incredere in aceasta etapa.

Printre laureati s-a numarat si Fundatia Ada For You (www.fundatia-adaforyou.ro) care a primit, in urma concursului, 6 din cele 510 calculatoare disponibile in program, calculatoare deja puse sa lucreze conform proiectului inaintat de fundatie.

Intr-un cadru degajat, de sarbatoare, intr-un splendid peisaj de toamna tarzie, pe malul Lacului Floreasca, s-au schimbat idei, s-a impartasit din experienta trecuta, s-au facut proiectii in viitor, s-a subliniat importanta acestui sistem de reciclare a echipamentelor IT asupra mediului, a reinsertiei sociale, a impactului educational pozitiv asupra unor categorii si zone dezavantajate.

S-a desfasurat si un concurs de fotografii, s-au impartit diplome.

Un punct special al programului l-a constituit momentul artistic oferit celor prezenti de catre Fundatia Ada For You. Intr-un scurt spectacol de muzica si poezie, au fost primiti cu surprindere, simpatie si multe aplauze de catre toti cei prezenti, micii interpreti: Mihai Robert Tufeanu , Yello (Marius Florin Hajdu) si Ada Cercel.

Toate cele intamplate au avut, alaturi de solemnitatea momentului, un plus de farmec si degajare datorita ambiantei si tratatiei oferite de gazda evenimentului, Baza Floreasca Apa Nova.