Home Noutati Prietenia dincolo de sunete

-----------------------

Prietenia dincolo de sunete

-----------------------

La o scoala speciala cu copii deosebiti din Bucuresti, miercuri 21 decembrie 2011 a fost sarbatoare mare.

Astfel, in prag de Craciun, glasul prieteniei micilor artisti de la Fundatia Ada For You a rasunat, in sufletul si inimile elevilor, dar si a parintilor, dascalilor, a tuturor celor prezenti la serbarea de sfarsit de an a elevilor Scolii pentru deficiente de auz, nr. 2, "Sfanta Maria", din Aleea Istru, nr.6.

Fundatia Ada For You a sustinut un program artistic, alaturi de elevii scolii, la invitatia doamnei directoare Stoica Florica si a doamnei Pentilescu Manina, reprezentanta a sponsorului Adrian Morar, manager al Bancii Cooperatiste CREDIT-COOP, care a donat copiilor scolii cadouri de Craciun. S-a cantat, s-a dansat, au fost recitate poezii si colinde. Din partea fundatiei au sustinut momente artistice: Mihai Robert Tufeanu (poezie), Irina Dobrescu (chitara), Yello si Syllo (hip-hop), Ada Cercel (vocal si chitara), Mariana Plesa (moment umoristic).

La final, atat copiii cat si doamna directoare si-au exprimat multumirea si incantarea de a participa la un eveniment atat de deosebit, sperand ca si pe viitor sa mai colaboram cu aceasta scoala si copiii sai atat de talentati.

Glasul prieteniei sparge orice bariere.