Home Opinii
Opinii

"Ideile, daca nu le spui la timp, se sinucid de singuratate”

Sectiunea se adreseaza in egala masura TInerilor si COpiilor membrii ai Clubului TI/CO al Fundatiei Ada For You (AFY), parintilor acestora, dar si “vedetelor” - oameni realizati in diferite domenii - care constituie repere de urmat pentru cei talentati, aflati in curs de pregatire si afirmare . Aici vor aparea aprecieri, sugestii, intrebari, propuneri de sprijinire a activitatii fundatiei trimise de dvs pe e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  pentru urmatoarele categorii ale sectiunii OPINII :

Am o parere - pentru copii si tineri                                     alt

Pentru copilul meu pentru parinti

Mentorul taupentru dascali

Idol plus – pentru vedete

Astfel, aflati la distanta si totusi impreuna, vom putea avea un sfat al micilor si marilor intelepti (mesajele voastre aparand la sectiunea corespunzatoare), care sa asigure eficienta necesara a intregii activitati Ada For You, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Pentru ca avem acelasi drum, vom promova numai opinii, imagini si actiuni care ne unesc !