Home Programe Centrul integrat
Centru Integrat Educational
Cel mai slabCel mai bun

Scop:

Centrul Integrat Educational se constituie ca si un Program cadru, cuprinzand toate celelalte programe ale fundatiei. In esenta, acestea isi propun sustinerea copiilor si tinerilor cu potential creativ-inventiv, aptitudinal deosebit, precum si reintegrarea socio-profesionala a categoriilor defavorizate, urmarind implicarea acestora in eradicarea marilor probleme ale omenirii si, corespunzator asigurarea unui ambient pe termen lung, potrivit imbunatatirii si pastrarii sanatatii fizice si spirituale a speciei umane.

In acest scop, prin dezvoltarea Centrului Integrat de resurse se vor asigura spatii de lucru, materiale, dispozitive, echipamente si cadre de specialitate necesare activitatilor fundatiei – selectie, pregatire si promovare copii si tineri, inclusiv prin parteneriate – dezvoltare personala; conditii de protocol pentru intalniri, colaboratori, parteneriate, sponsorizari; spatii, dotari si personal pentru asigurarea unei hrane sanatoase si conditii de recreere a membrilor fundatiei.

•

Realizarea practica a Centrului de resurse se face pe etape, in functie de resursele materiale atrase.