Home Programe Performanta si Dezvoltare
Performanta si Dezvoltare
Performanta si Dezvoltare Personala pentru tineri si copii talentati

Scop:

Descoperirea, pregatirea si promovarea, direct sau in parteneriat, a copiilor si tinerilor talentati in domenii precum: arte scenice, arte vizuale, antreprenoriat, IT, sport de performanta, dar si dezvoltare personala printr-o pregatire complexa pentru viata – sanatate, limbi straine, imagine, comportare, comunicare, constiinta ecologica.

Pentru atingerea scopului propus, se va infiinta "Clubul TI/CO - Ada For You" al TInerilor si COpiilor talentati aflati sub egida Fundatiei Ada For You, pentru asigurarea unui cadru potrivit de pregatire a acestora si, corespunzator, pentru selectarea unei trupe multitalent, multidisciplinare de excelenta, reprezentativa pentru Fundatie.

Proiecte:

1. Lansarea Fundatiei Ada For You

Scop
   Organizarea acestui eveniment va permite anuntarea scopului si obiectivelor Fundatiei Ada For You intr-un cadru relaxat, condimentat cu numeroase momente artistice.

Program
    Evenimentul va cuprinde cu prioritate momente artistice sustinute de copii si tineri de la cluburi partenere, impletite armonios cu interventii ale moderatorului-prezentator, ale reprezentantilor unor cluburi partenere sau ale conducerii Fundatiei Ada For You.

Organizare
   Se va stabili locatia desfasurarii evenimentului potrivita grupului tinta - respectiv copii, tineri si parintii acestora.
Se vor stabili cluburile partenere invitate, moderatorul-prezentator, se vor edita materialele publicitare, mape de prezentare.

2. Clubul TI/CO - Ada For You

Clubul TI/Co - Ada For You va reprezenta cadrul adecvat pentru realizare de performanta si dezvoltare personala pentru tinerii si copiii talentati, aflati sub egida Fundatiei Ada For You.

Clubul TI/CO (TIneri/COpii) se va implica in descoperirea permanenta a noi talente din cele mai diferite domenii, in perfectionarea si promovarea lor. Dintre tinerii si copiii cei mai talentati se va constitui o trupa multitalent, multidisciplinara de excelenta, reprezentativa pentru Fundatie.

3. Prietenie fara limite

PROIECT PENTRU ORGANIZAREA UNOR EVENIMENTE - SPECTACOLE SUB GENERICUL "PRIETENIE FARA LIMITE PENTRU COPII SI ADULTI CU SUFLET DE COPIL"

Scop
    Promovarea prieteniei, armoniei si dragostei intre oameni indiferent de varsta, sex, statut social, rasa, apartenenta politica, prin evenimente in care spectacolul, arta, buna dispozitie, armonia si mai ales improvizatia sa fie la ele acasa.

Program
     Evenimentele vor cuprinde momente artistice sustinute de tineri si copii talentati aflati sub egida Fundatiei Ada For You sau de la cluburi partenere, momente ale unor artisti consacrati impletite consistent cu momente ale publicului - copii sau adulti - mai mult sau mai putin avizati artistic dar plini de voie buna si dornici sa armonizeze cu nota spectacolului si sa fie aproape de Fundatia Ada For You. Totul se va desfasura conform unui program presarat cu improvizatii de efect, adica prin combinarea unor "repere" (artisti tineri si consacrati) cu incurajarea participarii publicului pentru surpriza si improvizatie.

Organizare
     Se vor stabili locatii potrivite scopului evenimentului in sali amenajate dar si in parcuri sau alte locuri publice, se vor stabili participantii "din partea casei" si se va face publicitate pentru "publicul participant".

4. Proiectul tau

ORICE ALTE PROGRAME SI PROIECTE IN SPIRITUL PREOCUPARILOR FUNDATIEI, APARUTE CA NECESITATE SI CARE POT OBTINE  SUSTINEREA MATERIALA CORESPUNZATOARE (VA ASTEPTAM CU PROPUNERI)