Home Relax
Relax
Si acum, distractie!

       Aceasta sectiune doreste sa fie o revista on-line cu si despre voi, despre  altii si realizata impreuna cu voi.

       Veti putea fi in acelasi timp profunzi, relaxati, ganditori, puteti rade in hohote, puteti vedea ce-au facut altii sau puteti crea voi pentru ceilalti.

alt

       Acest  prim numar al revistei Relax (nume provizoriu pe care impreuna cu voi il putem schimba) cuprinde sectiunile:

STOARCE  NEURONUL  cu rubricile: Logica si perspicacitate, Continua povestea  si Termina bancul, la care sunteti invitati sa raspundeti...

In numarul viitor veti gasi si alte  rubrici - teste, jocuri - dar si  “Gaselnita ta”  pentru care puteti trimite ideile, proiectele voastre potrivit profilului fundatiei, pentru a putea fi dezvoltate in cadrul fundatiei.

 

- CUFARUL  FERMECAT cu un Ghiveci de… Curiozitati, Vise talmacite, Povestea numelor  dar si Vorbe de duh….

In numarul urmator veti gasi  si Traditii (obiceiuri, superstitii) dar si un Horoscop.

 

- TABLETE  DE  SANATATE  SI  FRUMUSETE cuprinde in acest  numar un articol despre sanatate, dar ne revansam in numarul urmator  si cu  alte rubrici - Ingrijire Personala, Moda, Confortul tau.

 

       - -----------------FA-TE  DE  RAS are Umor, Legile lui Murphy, Foto haios, Video fun. Pentru numarul urmator va asteptam cu Nostimade (intamplari nostime personale, ale prietenilor si “dusmanilor” vostri).

 

   In numarul urmator sunteti asteptati cu interventii pentru sectiunile: PRIN GAURA…. CHEII unde la rubrica Fii Reporter AFY vei putea aduce noutati din scoala, liceul, facultatea  ta, din cartierul tau, de oriunde…

VEDETE FARA... SECRETE unde veti putea trimite material pentru rubricile Barfa mea (curiozitati despre vedete), Idolul meu, Opinia mea, Vedetele din scoala mea.

 

NU UITATI! Fiecare rubrica care v-a placut poate fi votata dand click pe markerul atasat.

In functie de raspunsurile si implicarea voastra, veti putea fi selectati ca si colaboratori ai revistei noastre, veti putea participa la diverse concursuri.


 Si este doar inceputul ....

 

         

 
Sa fim copii inca o zi !

alt

 

Sa fii copil nu e o joaca. Este un lucru extrem de serios.

 

De cate ori adulti fiind, nu ne-am gandit la minunata lume a copilariei atunci cand alergam sa prindem fluturi si ne scufundam in lanul de maci ?

 

Incercati azi sa faceti asta. Vi se va parea greu si inutil, striviti de grijile vietii de adult. Vedeti ca a fi copil nu e o joaca?

 

A fi copil este o stare de spirit. V-ar placea sa va jucati, sa scapati de griji, sa uitati, pentru o clipa, de tot ce este greu si stresant?

 

Va invitam in lumea noastra, a piticilor si a adultilor cu suflet de copil.

 

Alaturati-va cu sufletul Fundatiei Ada For You si veti descoperi universul mirific al perioadei cand urcatul in copaci era o treaba serioasa, cand va placea sa cantati si sa dansati sub lumina stelelor si cand zanele si ingerasii vegheau somnul vostru...

 

Georgiana Arsene