Home Relax Vedete fara...secrete
Vedete fara secrete
Vedete fara...secrete

Justin Bieber - idol si artist de renume mondial

De la talent, voce si miscare scenica pana la recunoastere internationala.

Indiscutabil, copiii si adolescentiii vremurilor de azi sunt mai expresivi si mai dornici ca oricand sa isi implineasca visurile. Indiferent ca au nenumarate talente si ambitii pe masura, ei vor cu orice pret sa iasa din anonimat si sa isi formeze de jur-imprejurul existentei o binemeritata aura care sa le ofere recunoasterea eforturilor  acestora.

Un astfel de binemeritat si fericit  caz il gasim in Canada, acolo unde pe 1 martie 1994 s-a nascut cel ce avea sa devina Justin Drew Bieber. Inca din 2001, micul artist isi posteaza pe YOUTUBE propriile inregistrari care ii vor asigura succesul de mai tarziu.

Prima parte a albumului “My world" ii aduce canadianului o faima in randurile copiilor, adolescentilor si adultilor de pretutindeni. In topurile canadiene, albumul sau de debut ocupa  locul 1, iar in Statele Unite, acelasi album ramane ulterior pe locul 6, timp de saptamani bune ceea ce inseamna ca micul artist incepe "sa aiba priza" la public. Colaboreaza cu Usher, solist american ce il va ajuta pe Bieber sa semneze in octombrie 2008 un important contract cu casa de discuri Island Records.

Se poate spune ca pentru Bieber, adevaratul drum al celebritatii abia acum incepe cu adevarat astfel ca  este deja cotat ca fiind o vedeta sau un star international ceea ce nu este deloc de neglijat tinand cont de debutul si varsta frageda a artistului canadian.

Cel mai probabil frizura usor-nonconformista, vocea si dansul executat de Bieber pe scena au un impact emotional profound asupra milioanelor de adolescenti care se simt electrizati si adora muzica pop si R & B.

Piesa “Baby" face furori si pespectivele de viitor ale artistului sunt extrem de bune.

Fara doar si poate, piesa cea mai cunoscuta a lui Justin Bieber este "Baby”, o colaborare din 2010 cu Ludacris. Piesa cu pricina face parte de pe al doilea album ”My world”, semnat de micul cantaret. Este un single care se va bucura de un mare suuces astfel ca in Statele Unite va obtine un onorant loc 5, iar in Canada, melodia stationeaza pe locul 3. Cantaretul-adolescent canta in melodiile lui despre dragostea timpurie care apare pentru fiecare dintre noi la varsta pubertatii pentru ca mai tarziu in adolescenta sa ne definim mai precis identitatea si dreptul fiecaruia de a iubi dupa bunul nostru plac si de a ne aminti cu placere de "vechile iubiri".

La 16 ani, Bieber este cel mai tanar artist solo din istorie cu un album de locul 1 in clasamentul  Billboard Hot 200, performanta atribuita si albumului lui Stevie Wonder din anul 1963. Nu exista  pusti care sa nu fi auzit macar de una dintre melodiile lui Bieber si sa nu fi incercat sa fredoneze  piesa “Baby", cel putin o data in viata.

Planurile de viitor ale micului cantaret sunt uriase si asta pentru ca are tendinta sa-l depaseasca pe celalalt faimos Justin din industria muzicala americana (e vorba de Justin Timberlake, cine altul?). Bieber va juca si intr-un film deoarece a castigat deja un rol in serialul CSI:CRIME SCENE INVESTIGATION si isi exprima intentia de a face si un alt film, de data aceasta  despre viata sa. Filmul se va numi "Never say Never" si se apreciaza ca va aparea pe piata cinefila din februarie 2011.

Cartea referitoare la viata micului artistului a fost scrisa de Bieber si s-a vandut in tiraje uluitoare in intreaga lume, asa ca nu trebuie sa ratam avanpremiera filmului ce va fi cu siguranta cap de afis in iarna acestui an. In cele din urma celebritatea se castiga prin munca si enorm de multa perseverenta. Nu este deloc exclus ca peste un numar de ani, Bieber sa colaboreze cu Timbaland, Madonna si Nelly Furtado. De altfel, tonul muzicii internationale este dat de Timbaland si faimoasele sale colaborari, cunoscute si apreciate mai mult sau mai putin de fiecare dintre noi. Depinde de gustul fiecaruia, de ce repertoriu ii place sa asculte.

Trimis de Roxana Vucea