Home Sumar

     Fundatia Ada For You isi propune: descoperirea, pregatirea pentru performanta si lansarea tinerilor si copiilor talentati, dar si formarea complexa pentru viata a acestora;

 

 

 Fundatia Ada For You isifghfghFhfvbdhsg

- crearea, interpretarea si promovarea unor lucrari artistice cu mesaj pentru eradicarea unor grave probleme ale omenirii si cresterea calitatii vietii;

- promovarea unei alternative de educatie formala de tip „scoala acasa” (home school), foarte potrivita pentru copiii si tinerii talentati, pentru diferite categorii defavorizate si, in general, pentru copii si tineri care doresc un program mai flexibil si eficient de educatie si pregatire pentru viata, corespunzator aptitudinilor lor.
                                            mai mult la sectiunea:
Programe

 

     Programele Fundatiei sunt reflectate in evenimente organizate de noi sau in colaborare cu partenerii nostri.

                                     mai mult la sectiunea Evenimente

 

     Fundatia Ada For You se adreseaza cu prioritate copiilor si tinerilor, dar si adultilor cu suflet de copil
       
                                    mai mult la sectiunea: Usi deschise

               

     Suntem receptivi la orice aprecieri, sugestii sau propuneri venite din partea tuturor celor implicati in construirea cu succes a acestei "fabrici de lansare a talentelor".

                                      mai mult la sectiunea: Opinii

 

     Fundatia Ada for You a fost fondata in noiembrie 2009 de catre Dr. Ing. Vasile Liviu Cercel, ca solutie pentru sustinerea copiilor si tinerilor talentati, dornici de afirmare, dar cu indrumare sau posibilitati insuficiente.

 

     Solutia nu a aparut intamplator, ci este fundamentata pe experienta acumulata in domeniu prin coordonarea constanta si pregatirea artistica multidisciplinara, inca de la varsta de 3 ani, a fetitei sale, Ada Cercel, nascuta in anul 2000.


     Ada Cercel este hotarata, desi este foarte tanara, sa sprijine fundatia si pe tatal ei, atat prin rezultate artistice cat si prin implicare efectiva.
                                                 mai mult la sectiunea:
Despre noi

 

 

     Dar, pentru ca in aceasta lume in continua degradare, obiectivele prezentate sa prinda viata, pentru ca tinerii si copiii cu potential si capacitati deosebite in diverse domenii sa poata beneficia de sustinerea materiala necesara perfectionarii si afirmarii, va asteptam pe voi, oameni cu posibilitati si suflet mare. Daca ati trecut prin greutati de-a lungul vietii, veti aprecia corect importanta unui gest facut la momentul potrivit si care poate transforma un potential creativ plantat intr-un sol arid si ostil intr-o gradina roditoare.

 

     Astfel, Fundatia Ada For You va putea insufla copiilor si tinerilor pregatiti sub egida sa, idealul de a construi si trai intr-o lume noua, mai pasnica, curata, sanatoasa, vesela, deschisa spre viata, prietenie, dragoste fata de semeni si mediul in care traim.

     Numai daca daruiesti existi cu adevarat!
                                                mai mult la sectiunea:
Implica-te!

 

     Iar acum, dupa munca vine si distractie. In cadrul site-ului, sa realizam o revista on-line in care vizitatorii sa-si poate satisface si nevoia de relaxare, divertisment dar si de a-si pune in valoare capacitatile creative, implicandu-se efectiv in continutul revistei.

                                         mai mult la sectiunea: Relax

 

     Vom fi onorati ca sub egida Fundatia Ada For You sa vibreze inimi ale unor  adevarati romani ai prezentului, dar mai ales ai viitoruluiFiti bineveniti iar toata fiinta voastra sa transmita omenirii un fior de sufletSUNT MANDRU CA SUNT ROMAN!

                                        mai mult la sectiunea: Ei sunt romani!