Home Usi deschise
Usi deschise
Usi deschise

  

La aceasta sectiune sunt bineveniti TIneri, COpii (TI/CO) si adulti cu suflet de copil care vor sa altse perfectioneze si sa impartaseasca celorlalti din abilitatile si talentul lor, fapt ce li se pare imposibil de realizat datorita lipsei resurselor materiale sau a unei indrumari necorespunzatoare.

Nu dezarmati, pentru ca prin USI DESCHISE, totul este posibil.

  Esti tanar? Esti copil? Fii tu insuti, cu toate abilitatile, indemanarile, cunoscute sau mai putin cunoscute, dar nesustinute indeajuns.

altClubul TI/COal Fundatiei Ada For You va ofera voua, TIneri si COpii (TI/CO) talentati posibilitatea de a face performanta in domenii cum sunt: arte scenice, arte vizuale, afaceri, IT, sport, putand beneficia, in acelasi timp, de o dezvoltare personala armonioasa si moderna.
  Astfel, prin AFY si sistemul sau de parteneriate puteti beneficia de pregatire in aproximativ 100 de discipline, iar prin evenimentele organizate (spectacole, expozitii, concursuri), promovare pe site-ul Fundatiei si prin alte mijloace veti fi sustinuti potrivit aptitudinilor voastre.
alt

 

 

Pentru a deveni membru al Clubului TI/CO, deci pentru a avea "Usi deschise" la toate facilitatile mentionate mai sus, suna la 0728 302 761 unde vei primi detaliile necesare.


Pentru a avea o sansa in plus de a fi remarcat trimite pe mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  , pentru sectiunea USI DESCHISE, orice te reprezinta: un CV, ganduri in scris, un cantec cu vocea ta, inregistrate si trimise chiar de pe mobil: desene, picturi, forografiiidei care sa evidentieze un spirit interprinzator; propuneri pentru pagini speciale pe intelesul, cu, despre si pentru tineri si copii. Aceste informatii vor fi postate pe site-ul fundatiei.

 

 

 

alt

Rezultatele deosebite ale membrilor CLUBULUI

TI/CO vor fi trecute in CARTEA DE ONOARE a

Fundatiei Ada For You.