Home Usi deschise Clubul TI / CO
Clubul TI / CO


Clubul TI/CO

Clubul TI/CO al Fundatiei Ada For You va ofera voua, TIneri si COpii (TI/CO) talentati posibilitatea de a face performanta in domenii cum sunt : arte scenice, arte vizuale, afaceri, IT, sport, putand beneficia, in acelasi timp, de o dezvoltare personala armonioasa si altmoderna.
 Astfel, prin AFY si sistemul sau de parteneriate puteti beneficia de pregatire in aproximativ 100 de discipline, iar prin evenimentele organizate (spectacole, expozitii, concursuri), promovare pe site-ul Fundatiei si prin alte mijloace veti fi sustinuti potrivit aptitudinilor voastre.
 

Pentru a deveni membru al Clubului TI/CO, deci pentru a avea ,, Usi deschise " la toate facilitatile mentionate mai sus, suna la 0728 302 761 unde vei primi detaliile necesare.
 Pentru a avea o sansa in plus de a fi remarcat trimite pe mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  , pentru sectiunea USI DESCHISE, orice te reprezinta: un CV, ganduri in scris, un cantec cu vocea ta, inregistrate si trimise chiar de pe mobil: desene, picturi, forografii;  idei care sa evidentieze un spirit interprinzator; propuneri pentru pagini speciale pe intelesul, cu, despre si pentru tineri si copii. Aceste informatii voi fi postate pe site-ul fundatiei.
Rezultatele deosebite ale membrilor CLUBULUI TI/CO vor fi trecute in CARTEA DE ONOARE a Fundatiei Ada For You.