Home Usi deschise Membrii Clubului TI/CO

Cei mai noi membri ai Clubului TI/CO

Panduru Simona Dalvand Aryana
Bogdan Maria Luca Alexandra
Tamas Alexandra si o poza de grup...
Maica Ana Coman Ioan Alexandru
Cernat Crista Cernat Gabriel

Membrii Clubului TI/CO

alt

Pentru a deveni membru al Clubului TI/CO, suna la 0728 302 761 unde vei primi detaliile necesare

Pentru sectiunea USI DESCHISE, orice te reprezinta, trimite un CV, ganduri in scris, un cantec cu vocea ta, inregistrate si trimise chiar de pe mobil: desene, picturi, forografii;  idei care sa evidentieze un spirit interprinzator; propuneri pentru pagini speciale pe intelesul, cu, despre si pentru tineri si copii. Aceste informatii voi fi postate pe site-ul fundatiei.

Rezultatele deosebite ale membrilor CLUBULUI TI/CO vor fi trecute in CARTEA DE ONOARE a Fundatiei Ada For You.

Pentru a avea o sansa in plus de a fi remarcat trimite detalii pe e-mailul fundatiei: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

SUNTETI MAGNIFICI!

Concursul national “Romanii au talent” editia februarie - aprilie 2011 v-a desemnat castigatori ai preselectiei.

Ati demonstrat ca sunteti copii, tineri sau adulti cu suflet de copil cu abilitati deosebite.

Evolutia voastra v-a certificat ca si exemple demne de urmat de TInerii si COpiii – membrii ai Clubului TI/CO al Fundatiei Ada For You (mai multe detalii pe www.fundatia-adaforyou.ro).